کتلت بادمجان
نوشته شده توسط : بابک د

كتلت بادمجان

مواد لازم :

 بادمجان  دو عدد
 سیب زمینی آب پز  سه عدد
 پیاز و تخم مرغ  یك عدد
 جعفری خردشده  یك قاشق غذاخوری
 پنیر پیتزا  30 گرم
نمك و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم


طرز تهیه كتلت بادمجان :

بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: